Båtservice

Vi kan utföra enklare reparationer i marinan/hamnen, Större arbeten utförs i vår vinter- och verkstadshall. Vi samarbetar idag med de flesta försäkringsbolagen, där vi på uppdrag av kund utför olika försäkringsarbeten. För mer information om våra båtservicetjänster och bokning av vinterförvaring i varmhall hos Vänersborgs Marina, kontakta oss i god tid och säkra din vinterplats.

Båtreparationer

Vi utför båtservice på båtar såväl i hamn som i egen verkstad på land. Vi har möjlighet att genomföra mindre och akuta reparationer direkt i marinan, ev. större arbeten genomförs i verkstad/vinterhall.

Vinterförvaring

Vinterförvara båten och husbilen på säkert sätt på land när säsongen är över. Vi har vinterförvaring för både stora och små båtar och husbilar.

Plast/skrovarbete

Vi utför plastreparationer, bottenbehandling och polerarbeten. Försäkringsuppdrag, större arbeten genomför vi under vintertid i vår varm/vinterhall. Mindre arbeten kan ibland ske i marinan.

Transport

Vi erbjuder säkra transporter av båt på trailer, vi förmedlar längre transporter med större trailer och kranbil. Vi transporterar båtar till och från den egna vinterhallen.

Båtlyft/Sjösättningar

Vi genomför båtlyft för vinterförvaring, reparationer och lyft till kundens egna båtvagn/avmastning. Marinan har en egen mobilkran och tillgång till kranbil vid behov. Gästhamnen har en mindre mastkran, kontakta hamnkontoret för mer information och bokning.

Båttillbehör

Vi säljer båttillbehör i vår butik från de ledande leverantörerna med korta leveranstider.