Båtservice

Vi kan utföra enklare reparationer i marinan/hamnen. Övriga arbeten sker under vinterhalvåret i vår verkstad/vinterhall. Vi samarbetar idag med de flesta försäkringsbolagen, där vi på uppdrag av kund utför olika försäkringsarbeten. För mer information om våra båtservicetjänster och bokning av vinterförvaring i varmhall hos Vänersborgs Marina, kontakta oss i god tid och säkra din vinterplats.

Vinterförvaring

Vinterförvara båten och husbilen på säkert sätt på land när säsongen är över. Vi har vinterförvaring för både stora och små båtar och husbilar.

Transport

Vi erbjuder säkra transporter av båt på trailer, vi förmedlar längre transporter med större trailer och kranbil. Vi transporterar båtar till och från den egna vinterhallen.

Båtlyft/Sjösättningar

Vi genomför båtlyft för vinterförvaring, reparationer och lyft till kundens egna båtvagn/avmastning. Marinan har en egen mobilkran och tillgång till kranbil vid behov. Gästhamnen har en mindre mastkran, kontakta hamnkontoret för mer information och bokning.

Båttillbehör

Vi säljer båttillbehör i vår butik från de ledande leverantörerna med korta leveranstider.

Butik

I direkt anslutning till hamnen finns hamnkontoret, tillika båttillbehörsbutik. Här finns det mesta för båtlivet såsom olja, tändstift, bottenfärg, RF skruv, sjökort, flytvästar och tamp i olika storlekar mm.